speech-1026400__180.png

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf.

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiele klanten in staat stelt zich een beeld over uw bedrijf te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met u te gaan doen aanzienlijk vergroten.

Responsive webdesign

is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.
1. Aanbevolen door Google
Met bijna 70% zoekmachine marktaandeel is het zo dat als Google spreekt, de marketeers en webdesigners luisteren. Google zegt dat responsive webdesign de voorkeur heeft boven een afzonderlijke mobiele website, en gaat daarbij zo ver om responsive webdesign te kwalificeren als 'the industry best practice'.
2. Eén website, veel devices
Een responsive website kan een optimale gebruikerservaring creëren op veel devices en beeldschermformaten. Dit is een erg belangrijk aspect, omdat het onmogelijk is om met alle devices en schermformaten waarmee een website wordt bekeken rekening te houden. Een site die altijd en op ieder apparaat goed werkt zorgt voor een positieve gebruikerservaring.

Responsive design

Responsive design

SEO

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

(Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

Formules

Bekijk hier onze formules aangepast aan de wensen en noden van uw onderneming.

Hosting

Omdat uw website altijd beschikbaar moet zijn hosten we deze in extern in een datacenter.

Referenties

Hier vind u onze portfolio van reeds gerealiseerde webdesign projecten.

Info

LICU BV
Gentstraat 86,
9971 Lembeke
Tel: +32 9 334 57 06
BTW: BE0780885830

Laatste nieuws

© 2015 LICU. All Rights Reserved.

Search